Om Stenfirma Lapital

Stenfirma Lapital AB har orgnr. 556861-3391. Vi har F-skattesedel och är registrerade för moms och arbetsgivaravgifter.

Stenfirma Lapital AB , är ledande producent av bänkskivor i natursten av granit, marmor, kalksten och komposit. Vi har en av Sverige modernaste stenindustri med senaste teknologin.

Vår affärsidé är att tillverka och sälja bänkskivor i sten och övriga material till kök, fönster, badrum eller andra ändamål, med hög kvalitet, till rätt pris och med snabb leverans. Vi jobbar framför allt med granit, marmor , kalksten och kompositstenar. Vi har mer än 100 sorter granit, komposit och marmor i vårt sortiment. Vi säljer även bänkskivor av ek, valnöt och rostfritt. Vi är en av de stora på marknaden inom branschen. Vi är prisledande och vågar påstå att vi är den snabbaste leverantören i Stockholm. Våra stenar kommer främst från Italien & Spanien och de håller högsta kvalitet. Våra övriga produkter är, diskhoar (många olika märken), köksblandare, badrumsblandare, handfat av natursten, marmor plattor, granitplattor, plattor av kalksten och övriga vvs produkter (många olika märken).Vi mäter ert kök, tillverkar bänkskivorna, fraktar till er dörr, vi bär in de och monterar på plats.

Vi erbjuder helhetslösning, det innebär:

Demontering av era gamla bänkskivor, diskhoar, köksblandare, kakel, mm . Sedan monterar vi det nya materialet. ( VVS-arbete, plattsättning, mm) som omfattas av ROT-avdraget. Besök gärna våra utställningar för en kostnadsfri konsultation. Vi försöker att lämna offert medan ni väntar. Välkommen till oss.

Nu har vi full sortiment av mur & markstenar från Benders & Starka.

Vår produktionsanläggning med över 7000 m2 fabrik och lager finns i Kungsängen. Symmetrivägen 19. Vi har showroom även på Lidingö ( Vid SF-grand bio ) och på Södermalm.

Köpvillkor: 

Klicka här för att läsa våra köpvillkor →